Edsvära Norra Vånga-IFK Värsås

IMG_9495
Bilen rullade mot Norra Vånga för att få se Värsås fortsätta ånga på likt tidigare. När vi kört länge nog och tillslut undrade vart vi befann oss dök det plötsligt upp en fotbollsplan. Avspark på ett soligt Holmavallen 19.00.

IMG_9514
Det vi fick se var ett lag som förmodligen spelade någon av sina bästa matcher för säsongen och ett lag som snuvade dem på 3 poäng. Det var allt annat än rättvist.

IMG_9517
Norra Vånga tar rättvist ledningen med 1-0 i första halvlek som också står sig fram till 85:e minuten. Värsås bjöd varken upp till kamp eller visade vilja att ta 3 poäng. Det var lamt. Det fanns ingen som pratade, visade sig eller visade vägen för sitt lag. Lagkaptenen. De är dessa matcher du måste kliva fram mer än nån.

IMG_9526
Anfallsspelet existerade knappast på hela matchen och forwards var mer osynliga än någon annan. Bedrövligt. Det fanns ingen löpvilja. Det fanns ingen tanke. Det fanns ingen vilja.

IMG_9498
ALLA i Värsås kan bättre. ALLA i Värsås är bättre. Sista fem kan Mackan läckert trycka in 1-1 och vi kan hoppas att fler får chansen att le åt Kim när han gör mål på hemmaplan. Det var nått alldeles extra. 1-2. Värsås tog 3 poäng. Det var det enda som var bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s