Värsås – Hjo 3/7

IMG_9733
Avspark på Värsås IP 19.00. Derby. Revanschlust.
IMG_9738
Inledningen blev en riktigt kalldusch. Hjo tar snabbt ledningen med 0-1 och kort senare får de även in 0-2. Då vaknade Värsås till och spelade riktigt fin fotboll stundtals.
IMG_9742
Det är en första halvlek fylld av en hel del tuffa närkamper och derbystämningen kändes i luften. Sebbe utstrålade lugn och harmoni med bollen. Det syns att han hela tiden är ett steg före i tanken och behandlar bollen med omsorg. Alex på högerbacken agerade tryggt och stabilt matchen igenom och hade några riktigt fina offensiva indikationer.
IMG_9751
Värsås får tillslut utdelning genom en straff i 32:a minuten som Östh kan trycka dit.
IMG_9754
1-2. Halvtid.
IMG_9759
I andra halvlek inleder Ashor sitt målkalas genom att kvittera till 2-2. Simon slet på mitten matchen igenom och skapade mycket. Värsås hade mest press och kom till flest lägen. Det var Hjo som förvaltade sina bäst. I 64:e minuten tar Hjo åter ledningen med 2-3.
IMG_9762
Värsås visar slitstyrka och kommunikationen i laget hörs även ut till oss på läktarplats. Gött. Man fortsätter ha enorm press men får inte till det framför mål. I 72:a matchminuten lossnar det och Ashor trycker dit sitt andra för dagen och det är återigen kvitterat.
IMG_9773
Men målkalaset stannade inte där. Samtidigt som solen tittade fram för första gången på hur länge som helst och gladde oss på Värsås IP, tryckte Ashor in sitt tredje mål för matchen och gjorde precis samma sak. Alla som betalat inträde fick valuta för pengarna. Alla som hejade på Värsås fick lite till. Derbyseger. Derbyrevansch. Bra jobbat. Jävlar va gött. Nu blir det sommaruppehåll och välförtjänt semester.

En tanke på “Värsås – Hjo 3/7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s