Ulvåker – IFK Värsås

 

Då vädergudarna inte var på sitt bästa humör får det bli några bilder från arkivet. Matchstart på Åbrovallen 19.00. Derby.
IMG_9296
Det var ett betydligt mer taggat Värsås än sist som klev ut på banan. Det var jämt inledningsvis med lägen för båda lagen. Ulvåker satte ribban högt och klev in tufft i närkamperna. De vägde lite tyngre på fler positioner och vann många bollar i närkamperna.
IMG_9328
Det är också Ulvåker som tar ledningen med 1-0. Värsås kan dock kvittera genom Kim och 1-1 i paus kändes lovande.
IMG_9351
Det var ett resultat som stod sig länge och det kändes återigen som att det skulle bli ett kryss lagen emellan. Framåt var Carlen svår att forcera och djupledsbollarna var få. Ulvåker hade dock en extra växel att lägga i och samme Carlen gör också 2-1. Värsås försökte repa kraft och man kämpar och sliter för att få in en kvittering. Sebbe och Simon sliter hårt på mitten och försöker spela sig igenom.
IMG_9430
När Ulvåker trycker in 3-1 på en omställning går dock luften helt ur. Ulvåker spelade lite mer på gränsen och det lönade sig denna regniga fredag. Bra jobb av Persson. Ett kryss hade varit ett rättvist resultat. Kämpa alltid. Slit alltid. Gå alltid ut på banan och ge 100%. Spela alltid för laget. Då tar vi 3 poäng mot Hjo hemma på torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s